Sterk in:

Afspraak is afspraak
KVW werkt proactief in het benaderen van vaste klanten voor ht plannen van keuringsdata en bij nieuwe klanten worden vooraf afspraken vastgelegd.

Accuratesse en flexibiliteit
Wij in diverse disciplines en branches werkzaam waardoorr flexibiliteit en accuratesse voor ons drijf een vanzelfsprekendheid. Wij zijn dan ook ISO 9001,VCA en EKH gecertificeerd.

Keuring en inspectie
Keuringen en inspecties worden door gekwalificeerde keurmeesters uitgevoerd op locatie volgens de laatste voorschriften. Beproevingen van hijswerk worden in onze werkplaats uitgevoerd of met ons mobiele teststation op locatiie.

Ontzorgen van uw keuringsadministratie
Met een speciaal voor ons bedrijf ontwikkelde software slaan wij al uw gegevens met betrekking tot uitgevoerde keuringen, inspecties en bijbehorende keuringsrapporten en certificaten discreet op. Deze zijn altijd op te vragen als u inlogt op onze website pagina speciaal voor klanten. Ook wordt proactief geanticipeerd wanneer de keuringsdatum weer moet worden ingepland.

Organiseren van uw keuringen
Indien er op meerdere locaties moet worden gekeurd wordt in overleg met de klant een goede logistieke planning afgesproken.

Leveringsbetrouwbaarheid
Indien klanten ons opdracht geven voor het leveren van arbeidsmiddelen zal hierover worden gecommuniceerd zodat leverings afspraken kunnen worden nagekomen. Zie ook onze algemene voorwaarden.